TV-sztárok

Sarka Kata csókjeleket kapott Dzsudzsáktól

Sarka Kata állítja, semmi köze nincs Dzsudzsák Balázshoz, a focimeccsre csak azért ment ki, mert kisfia nagy rajongója a játékosnak. Közösségi oldalán fotót is osztott meg a Magyarország–Andorra világbajnoki selejtező után, amire a focista négy csókjellel reagált.

Feröppent a hír, hogy Sarka Kata és Dzsudzsák Balázs közt talán lehet valami – írja a Bors.  A gyönyörű édesanya azonban leszögezte, hogy semmi köze nincs a sportolóhoz, csupán kisfia miatt fagyoskodta végig a meccset. “Tény, régóta ismerjük egymást, nagyon jóban vagyunk, és Dávidkával is nagyon kedves. A meccs után is készíthettünk vele fotókat, ekkor láthattak. De még mielőtt találgatások kezdődnének: úgy semmi közöm Ba­lázshoz” – mondta Sarka Kata. Nyáron ugyanazzal a járattal utaztak Dubajból Bécs fele. “Igen, ez is igaz. De ez tényleg csak véletlen volt. Augusztusban a szüleimmel és a gyerekekkel voltunk kint, és visszafelé ő is azzal a járattal jött. Egy barátjával utazott. Egyébként több­ször is találkoztunk már. Először, ha jól emlékszem, a Já­ték­készítőn” – mesélte Sarka Kata. 

 

Sarka Kata Dzsudzsákka utazott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top