TV-sztárok

Dzsudzsák Balázs őszinte vallomása az elmúlt pár hónapról

Dzsudzsák Balázs karrierjével kapcsolatban sok elmélet napvilágot látott az elmúlt pár hónapban. A focista úgy érezte, tisztáznia kell a helyzetet.

Dzsudzsák Balázs tegnap aláírt  az Al-Ittihad Kalba csapatához, miután nem volt európai érdeklődője. A sportolóról már az is kiderült a napokban, hogy mennyit keres a közel-keleti csapatnál: az iparági pletykák szerint minimum 2,2 millió eurót, azaz több mint 700 millió forintot kereshet egy év alatt a sárga mezben. A focista körül nagy volt a csend az utóbbi hónapokban, most azonban úgy érezte, ideje bevallania, mi is van a háttérben. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tisztelt Szurkolók! Kedves Barátaim! Szeretnélek tájékoztatni Titeket az elmúlt hónapok történései okán. A nyár elején, határozott tervem volt a jövőmmel kapcsolatban: vissza akartam térni az európai fociba! Szükségét éreztem, hogy karrierem végéhez közeledve, mégegyszer megmutathassam nektek akik szeretnek, és azoknak is akik már kételkedtek képességeimben, hogy érek még valamit, ezen a szinten is. Feltett szándékom volt, hogy vagy egy jegyzett bajnokságba, vagy egy olyan klubba igazoljak, melynek európai kupa szinten is vannak ambíciói. A nyár hosszú volt, és én türelmesen vártam, a megfelelő ajánlatra, de legnagyobb bánatomra nem kaptam ilyet. Majd minden bajnokságból akadtak érdeklődők,de konkrét ajánlatig sajnos sehol nem jutottunk el.Nagyon sokan dolgoztak azon hogy ez sikerüljön Nekik is szeretném megköszönni a munkájukat! Aki ismer tudja,hogy ahogy a pályán úgy az életben is mindig őszintén tiszta szívvel élek.Teljesíteni pedig csak úgy tudok, ha bíznak, és hisznek bennem. Mivel a pénz velem kapcsolatban régen is, most is központi téma, egy dolgot fontos tisztázni.Amikor a fejembe vettem, hogy visszatérek, tisztában voltam vele,hogy az eddigi bérem töredékét kereshetem meg Európában.Ezért kész is voltam a kompromisszumra,mert tudtam hogy ezért nekem is áldozatot kell hozzak. Szívemhez közeli,és szép befejezése lett volna a karrieremnek a holland vonal,de sajnos ez sem jött össze,mert az érdeklődők között nem volt olyan klub, amelyikkel egyezett volna az ambíciónk. Így hát maradt,az Al Ittihad Kalba akik már a nyár elejétől folyamatosan kerestek,és vártak Rám!Mivel az elmúlt két évet itt töltöttem igy tudtam mit várhatok ettől a bajnoksagtól és az elöbb leirtak alapján nem volt más lehetőségem kézenfekvönek tünt,hogy itt folytatom tovabb!Szeretném megköszönni a Ferencváros Vezetőinek és Játékosainak,hogy lehetővé tették számomra hogy a nyár folyamán velük készülhessek! Lépnem kellett,mert nem várhattam tovább.Marco Rossi szövetségi kapitány, -érthető módon - csak akkor látja helyemet a válogatottban ha van csapatom és jol teljesitek! Nekem,ahogy mindig úgy most is, Magyarország és a Magyar válogatott az első számú klubom🇭🇺 Tisztelettel Dzs.B

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

Dzsudzsák Balázs kiemelte, hogy nem érdekelte a pénz, szeretett volna magasan jegyzett pontvadászatban, esetleg európai ligában játszani, de nem sikerült egyeztetni a nézőpontokat, így végül abba a bajnokságba írt alá, amelyben már játszott korábban.

„Mivel a pénz velem kapcsolatban régen is, most is központi téma, egy dolgot fontos tisztázni.Amikor a fejembe vettem, hogy visszatérek, tisztában voltam vele,hogy az eddigi bérem töredékét kereshetem meg Európában.Ezért kész is voltam a kompromisszumra, mert tudtam, hogy ezért nekem is áldozatot kell hozzak.
Szívemhez közeli és szép befejezése lett volna a karrieremnek a holland vonal, de sajnos ez sem jött össze, mert az érdeklődők között nem volt olyan klub, amelyikkel egyezett volna az ambíciónk” – írta a közösségi oldalán Dzsudzsák. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top