TV-sztárok

Meztelen képekkel terrorizálják a sztárokat

Borzasztó nehéz a hírességek élete, például egy halom idegen ember képét kell megnézzék. Pirner Alma és Király Viktor is elmondja, hogy miféle képanyagokkal szórják meg őket a rajongóik.

Embertelen menet volt hétfőn a Micsoda nők!-ben. Azon túl, hogy kiderült, Justin Bieber nettó bunkó volt Király Viktorral, Várkonyi Andrea még azt a kérdést is felvetette a műsor vendégeinek, hogy melyikük kapott már meztelen képet a rajongójától. Pirner Alma és Király Viktor biztosan, sőt a rúdtánc hazai helytartónője elmesélte, hogy akadt olyan férfi, aki konkrétan és kizárólag a hím-tag-ját küldte el neki, de az olyan pici volt, hogy “nagyítóval” kellett néznie.

Meztelen képekkel terrorizálják a sztárokat

Király mindehhez hozzátette, hogy ő eleve azt hitte, hogy omlani fognak a képek, a nők, amint ismert lesz, és hogy a lányok be fogják törni az öltözője ajtaját, de másképpen alakult. Elmondta, hogy először az amerikai rajongói küldtek neki meztelen képeket, amikor a The Voice-ban mérette meg magát, majd később a magyarok sem maradtak le, így kapja most is szépen a fotókat. 

Noha a rajongók mondhatni terrorizálják a sztárokat a képeikkel, ők azért remekül elviháncolnak a jelenségen.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top