nlc.hu
TV-sztárok

Király Viktor meditálni kezdett

„Nagyon hangulatember vagyok” – meditációval kerül egyensúlyba Király Viktor

Felesége tanácsára vágott bele.

Király Viktorról azt elmúlt időszakban azt pletykálták, külön mentek feleségével, Anitával. Pár hete viszont ő maga tisztázta, ugyan vannak gondjaik, nem szakítottak, hanem dolgoznak a kapcsolatukért

Király Viktor

Király Viktor (Fotó: TV2)

Most, hogy végre megnyugodtak a rajongók, máshova, pontosabban az énekes nyakára került a fókusz. Nem olyan régen ugyanis egy, az Instagramra feltöltött videójában kiszúrták, különleges nyakláncot viselt, egy malát, melyet a buddhisták a meditációk alkalmával használnak. A funkcióját tekintve hasonló a rózsafüzérhez, csak a mala esetében nem az imák, hanem a mantrák számolásánál nyújt segítséget a viselőjének.

Nem tudom, hogy ez ciki-e vagy sem, de megmondom őszintén csak a divat miatt hordom. Anitától kaptam, nincs semmilyen kötődésem a buddhizmushoz – magyarázta a Bors megkeresésére az énekes, akiről kiderült, a tanok egyik szegmense valóban elkezdte érdekelni őt. – Viszont mostanában elkezdtem meditálni, ha így nézzük, akkor ilyen szinten valóban van köze a buddhizmushoz bizonyos mértékig. A nyakláncot csak divatként hordom, de nagyon szimpatikus az a felfogás, hogy a békére törekednek és szeretnék megtalálni az élet nirvánáját.

Viktor arról is mesélt, hogy körülbelül egy hónapja kezdte elsajátítani a meditációs technikákat. „Szerintem nagyon hasznos dolog. Azt hozzá kell tennem, nem vagyok gyakorlott meditáló, csak nemrég kezdtem el. Úgy éreztem, hogy ez egy jópofa dolog, ebben a hektikus világban jó egy kicsit befelé fordulni – magyarázta az énekes, s azt is elárulta, mi miatt döntött úgy, hogy elindul ezen az úton. Az az igazság, hogy én egy nagyon hangulatember vagyok, azt hiszem mondhatom azt, hogy minden zenész ilyen. Akartam egy másfajta elfoglaltságot az edzésen kívül, ami egy kicsit egyensúlyba hoz, hozza ezeket a hangulatingadozásokat. Egyébként nem is én találtam meg azt a mestert, hanem Anita. Mindketten járunk hozzá, én nem viszem túlzásba, heti egy alkalommal megyek hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top