TV-sztárok

Gorbunov Dmitrij még mindig szereti a volt kedvesét

Gorbunov Dmitrij, aki bejutott az X-Faktor döntőjébe, a magánéletéről mesélt. Elárulta, hogy a színpadon is a volt kedvesére gondolt, akit még mindig szeret.

Négyéves kapcsolatot zárt le Gorbunov Dmitrij, mielőtt bekerült az X-Faktorba. Még most is sokat gondol a kedvesére, többek között az élő show közben is. “Még mindig szeretem, mindig a részem marad, lesz helye a szívemben, de nem gondolom, hogy újra egy párt alkothatunk majd. Sajnos nem csak a távolság az oka annak, hogy mi már nem lehetünk együtt, szeretett volna megváltoztatni, amit nem hagyhattam. Ettől függetlenül sokszor beszélünk a mai napig, de talán egyre kevesebbet. Tudom, hogy szurkol nekem, és a színpadon állva, éneklés közben én is többször gondoltam rá. Éreztem, hogy a sírás kerülget, de hát ilyenek az érzelmek” – mondta el a Blikknek Gorbunov Dmitrij, akinek az édesanyja és az öccse is a helyszínen szurkol majd az X-Faktor döntőjében.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top