TV-sztárok

Nyertes Zsuzsa ma 58 éves, de most is vetkőztetik

Visszanézve Nyertes Zsuzsa régi képeit vagy éppen tévés szerepléseinek felvételét, nehéz megmondani, melyik mikor készült, ha csak őt figyeljük. A ma 58 éves sztár évtizedek óta ugyanolyan bomba formában van.

A Szeszélyes évszakok vagy a szilveszteri kabarék szőkéjét alakította a színésznő, aki nem bánta soha, hogy ilyen szerepeket osztottak rá. 

Nyertes Zsuzsa 58 éves, de ma is vetkőztetik

“Nagymamakoromban is vetkőztetnek” – mondta korábban Nyertes Zsuzsa, aki ma ünnepli az 58. születésnapját. Nemrégiben a Story magazin címlapján is szerepelt, méghozzá fehérneműben, és a fotózáson sem viselt sok ruhát.

Nyertes Zsuzsa 58 éves, de ma is vetkőztetik

“Egyáltalán nem bánom, hogy a színpadon, a filmekben rendre lenge ruhában végzem, 25 éve változatlanok a méreteim, bármelyik régi ruhámat fel tudom venni ma is.”

 

Mindezt a galériánkra kattintva is megnézheted:

Ahogy a színésznő fogalmazott, különösen büszke, hogy mindezt nem plasztikai sebészeknek köszönheti. Nemcsak a bája, de a kedvessége is magával ragadja az embereket. Annak idején Tony Curtist is levette a lábáról.

Ahogy a galériánkban is látod, Nyertes Zsuzsa régóta bújik Marilyn Monroe bőrébe, a Van, aki forrón szereti darabban is remekelt. (Egykor a filmben Tony Curtis volt Monroe párja.)

Zsuzsa ugyan nem ment férjhez, de a párjával, Attilával ma is ugyanolyan boldogok, mint a kapcsolatuk elején. 

Nyertes Zsuzsa 58 éves, de ma is vetkőztetik

A színésznő szeret odafigyelni magára, sokat foglalkozik a megjelenésével. Egy korábbi interjúban elárulta: ezt legalább annyira magáért, mint Attiláért teszi, mert máig neki akar tetszeni. 

Nyertes Zsuzsa 58 éves, de ma is vetkőztetik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top