TV-sztárok

Istenes Bence szerint Sebestyén Balázs felkészületlen és flegma

Istenes Bence egy, az oldalára töltött Facebook-videóban őszintén beszélt műsorvezetőtársáról, Sebestyén Balázsról. Megunta, hogy folyton összehasonlítják kettőjüket.

“Ő (Sebestyén Balázs) ilyen laza, lezser, nem annyira készülök, flegma vagyok, beszólogatok… én meg görkorival berobbanok. Más stílus, más hangulat” – mondja a Bors által megtalált Facebook-videóban Istenes Bence, aki valószínűleg azért illette a fenti jelzőkkel műsorvezető kollégáját, Sebestyén Balázst, mert megunta, hogy lépten-nyomon összehasonlítják vele.

A videóval kapcsolatban a lap megkereste Bencét, aki a telefonban elmondta, már nem emlékszik pontosan, milyen szavakat használt a szóban forgó videóban. Hozzátette, a videóban valószínűleg azt akarta csak hangsúlyozni, hogy Balázs és ő teljesen más karakterek. “Elkezdtek minket összehasonlítani, pedig teljesen más a stílusunk, és ez nemcsak a szakmabelieknek, de egy néző számára is feltűnő.”

Istenes Bence szerint Sebestyén Balázs felkészületlen és flegma

Bence azt mondja, a legjobban Stohl Andrással tudná mondandóját példázni: szerinte Stohl és Sebestyén is egyaránt vicces és jó műsorvezető, mégsem hasonlították őket össze, mikor egyszerre vezették a Való Világot.

Olvass még többet Istenes Bencéről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top