TV-sztárok

Pápai Joci: nagyon mélyen voltam

Karrierje tele volt buktatókkal, családja segítségével tudott csak egyről a kettőre lépni Pápai Joci, A Dal 2017 győztese.

Pápai Joci a Blikk vendége volt, őszintén mesélt arról is, hogyan érinti őt A Dal végeredménye körül kialakult botrány. Bár Tóth Gabi csalódott volt, amiért nem nyerte meg A Dalt, Joci nem érzi a nyilatkozatokat személyes támadásnak. “Nem tudtam figyelni az eseményeket, de őszintén, nem is nagyon érdekeltek. Gabival és a családjával jó a viszonyom, a szüleivel is találkoztam, megölelgettük egymást. Verával sincs köztünk feszültség, azóta írt nekem egy pár szót, nagyon jólesett” – mondta.

Külön érdekes egyébként, hogy Tóth Gabi és Pápai Joci is a Megasztár 2005-ös évadában tűnt fel, ám Jocinak tizenkét évet kellett várnia az áttörésre, abból a műsorból ugyanis kiesett. “Mélyen voltam, nagyon mélyen, amikor a gyerekeim, a családom a szüleim és az Isten adott nekem végig erőt. A zenei kudarcok, a pályafutásom kudarcai íratták velem az Origót, ami 31 évet foglal össze” – mondta erről az időszakról.

“Számomra ez egy nagyon nagy áttörés, hogy egy roma fiú meg tudta nyerni ezt a versenyt, ami egy nagy üzenet is egyben, hiszen az összefonódás és az elfogadás nagyon nagy része az Eurovíziónak” – zárta a beszélgetést az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top