TV-sztárok

Szexi táncot lejtettek Istenes Bencének

Olyat láthatnak ma este az Istenes Bence rajongók az RTL Klubon, amit csak igen ritkán lehet megfigyelni a tévék képernyőjén: Istenes Bence táncol. Mármint ha azt a kis illegést-billegést lehet táncnak nevezni, amit a Hagyjál főzni ma esti adásában ad elő.

Felforrósodik a hangulat ma este a Hagyjál főzni! konyhájában, az egyik versenyző édesanyja ugyanis hastáncra oktatja a műsorvezetőt, Istenes Bencét.

“Rázd a csípőd” – utasítja Évi Bencét, aki engedelmesen el is kezdi riszálni magát. Oktatója azonban egyből tovább pörgeti a tananyagot: a vállat is bevonja a mozdulatsorba. S mivel látja, hogy

Bencének tetszik az, amit csinál,

egyszemélyes előadásba kezd és szexi táncot lejt Bencének.

“Fejezzétek már be!” – könyörög a konyhában hagyott Évike, aki egyébként annak idején Alekosz szívét próbálta meghódítani az RTL Klub műsorán.

“Hogy ha anyát dicsérik, és produkálhatja magát,

akkor gyakorlatilag neki megáll a világ. Ha tízből tíz férfiszempár rá szegeződik, akkor él csak igazán” – kommentálja anyukája egyszemélyes előadását a lánya.

Istenes Bencét

nem először próbálják megtanítani táncolni,

miközben épp a Hagyjál főzni című műsort vezeti. Lehet, hogy legközelebb már egy táncos műsorban láthatjuk viszont Csoboth Adél kedvesét?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top