TV-sztárok

Nem hiszi el, mit mondott Demcsák Zsuzsa erre a kisbabára

Demcsák Zsuzsa borzasztó kínos helyzetbe hozta a Mokka élő adásában Dancs Annamarit és Kerényi Miklós Mátét, akik csak kisfiukat akarták megmutatni a nagyközönségnek.

Az ember néhány dologra nem számít, ha elfogadja a Mokka meghívását, hogy mutassa meg a másfél hónapos kisbabáját. Arra például biztos nem, hogy a műsorvezető ország-világ előtt közli, szájpenésze van a gyereknek. Demcsák Zsuzsa annyira belefeledkezett a babázásba, hogy nem is intézett kérdéseket a szülőkhöz, hanem egyszer csak kibukott belőle a megfigyelés, írja a Bors.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté érhetően lefagytak a diagnózistól. Az anyuka próbált is finoman visszakérdezni, hogy erről biztos a tévében kell-e beszélni, de Demcsák mintha meg se hallotta volna. A betegség egyébként a legtöbb babánál kialakul, és ecseteléssel gyorsan gyógyítható.

Az interjúból egyébként kiderült, hogy a kis Ádám egy hónaposan már járt próbán az Operettben, imád enni és aludni, és a szülei szeme fénye.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top