TV-sztárok

Csobot Adél új otthonában a mennyországban érzi magát

Csobot Adél párjával, Istenes Bencével, és kisfiukkal, Nátánnal március elején kezdett új életet Németországban. Új videójukból az is kiderül, egyre otthonosabban érzik magukat Kölnben.

Mióta Kölnbe költözött, Istenes Bence nemcsak új munkahelyén dolgozik gőzerővel, de emellett szabadidejében vlogol is. A YouTube-ra feltöltött kis videóiban azt igyekszik megosztani rajongóival és ismerőseivel, hogyan él új otthonában. A legfrissebb videóban Bence már nem egyedül, hanem családja, Adél és Nátán társaságában mutatja be Kölnt, a várost, amiért szemmel láthatóan mindhárman odáig vannak.

Csobot Adél és Nátán március elején költözött Bence után. A közös videóból kiderül, az énekesnő már nagyon várta, hogy útnak induljanak, mint mondta, nagyon boldog, hogy végre valóra válik, amiről olyan régóta beszélnek. Adél az induláskor egy picit el is érzékenyült, ám ezt követően teljes erőbedobással vetette bele magát új életébe.

A vlog nemcsak Köln mindennapjaiba, de a szerelmespár új otthonába is bepillantást enged, sőt az is kiderül belőle, Adél egyelőre a mennyországban érzi magát a városban.

 

Olvass még többet Csobot Adélról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top