TV-sztárok

Lánya elvesztett magzata miatt dühöng MC Hawer

Obszcén módon kelt ki a magyar egészségügy ellen. MC Hawer elmondja, szerinte miért az orvosok a hibásak, amiért lánya elvesztette a magzatát.

MC Hawer a kőbányai Egészségházból jelentkezett be. Drámai történetét változtatás nélkül idemásoljuk, majd a posztot is beékeljük: “Tegnap elvesztettem első leendő unokámat. Hogy miért? A kislányom akut hasi görcsökkel ment a kőbányai háziorvosi ügyeletre, ahonnan »mi nem vetkőztethetjük le« címszóval továbbküldték a kőbányai egészségházba. Miután a fájdalmai borzasztóak voltak, bekopogott. Erre minősíthetetlen hangnemben kiutasították a rendelőből, hogy várjon több órát kint. Ezután hazament, de a görcsök nem múltak. Mentőt kellett hívni, a mentősök görcsoldó injekciót adtak és elmentek. Fél óra múlva zuhanyzás közben kipottyant egy vérömlenyszerű a lányomból. A nőgyógyász megállapította, hogy korai magzat volt… Üzenem az egész magyar egészségügynek, hogy b***** ***** a ***** **** életetek végéig! Rohadt szemét lelketlen banda! Úgy beperellek mindannyiótokat, hogy ***** ****** ***** ****! Ha van ügyvéd a kedvelőim között, aki úgy érzi, jelentkezzen privátban. Ha nincs, az sem baj. De ezt most nem fogom annyiban hagyni, az biztos… A k**** a****t… Undorító férgek! Hol itt az orvosi eskü ba******tokmeg??? Meg fogjátok ezért ütni a bokátokat, arról gondoskodom! Mindez nem történhetett volna, ha ott vagyok, de éppen aznap elb****ták a fogaimat és be*****rt az autóm kuplungja… Egy picit sok volt egy napra…”

Ha eltűnt volna a bejegyzés:

Lánya elvesztett magzata miatt dühöng MC Hawer
(címlapkép: Facebook)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top