TV-sztárok

Saját temploma és hegyei is vannak Oszter Sándornak

Oszter Sándor úgy döntött, bepillantást enged az életébe, és megmutatja a hatalmas birtokát és a rajta álló vadászkastélyt is. Nem mindennapi helyen él.

Oszter Sándor  negyven éve vette a birtokot, ahol minden a saját tervei alapján készült. A háznak még kis tornya is van, ahonnan csodás panoráma nyílik a Börzsönyre, valamint Oszter két saját hegyére, Csehvárra és Király-bércre. A többszintes házon felül saját templom, több istálló és vendégház is található a birtokon, a kertben patak csörgedez, saját tavához kvaddal jár horgászni a színész – írja a Blikk, és képeket is közölt a birtokról.

“Mindent, ami ebben a házban van, a feleségemmel gyűjtöttünk össze! Húszévesen egy darab sporttáskával jöttem el az internátusba otthonról, Győrből. Semmim nem volt egy váltás ruhán és néhány könyvön kívül, volt, hogy egy erdőben laktam nyáron, szóval, ha körbenézek most ebben a házban, minden a helyén van” – mondta el a lapnak Oszter Sándor.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top