TV-sztárok

Irtó vonzó Széchenyi István leszármazottja, Széchenyi Márk

Az RTL Klub Reggeli műsorában a Széchenyi tábor kapcsán gróf Széchenyi leszármazottai beszéltek a családról is. Széchenyi Márkra viszont nem csak a neve miatt figyelnél fel.

Hogy milyen Széchenyi névvel élni, arra csak annyit válaszolt az RTL Klub Reggeli vendége, Széchenyi Tímea: Elképesztő! A hagyományőrző Széchenyi tábor szervezője fontosnak tartja, hogy a “legnagyobb magyar” leszármazottjaként méltó legyen híres őse nevére. 

Szexi gróf Széchenyi István leszármazottja, Széchenyi Márk

“Nagyon jó érzés, nagyon büszke vagyok rá, és szeretek ennek a családnak a része lenni” –mondta a Reggeliben Tímea. 2013-ban létrehoztak egy alapítványt, és szerettek volna valamivel hozzájárulni a nemzet építéséhez. Ezért szervezték meg a tábort, amivel közelebb hozzák az ifjúságot a családhoz. “Az idei téma, hogy megnézzük Budapestet gróf Széchenyi István szemével.”  

A komoly és vicces témák között azért kézenfekvő volt, hogy felmerül: vajon megkérdezik-e az emberek bemutatkozáskor, hogy Tímea és Márk annak a Széchenyinek a leszármazottai-e?

“A legtöbbször nem. A múltkor éppen egy olyat kaptam, hogy ez egy elég gyakori név, ugye?” – mesélte mosolyogva Széchenyi Márk, akit még adásban összehasonlítottak a nagy elődjével. 

Szexi gróf Széchenyi István leszármazottja, Széchenyi Márk

Szóba került a beszélgetés során az is, hogyan áll a család a Hídember című filmhez, illetve hogyan is képzelik el a tábort: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top