TV-sztárok

Bensőséges pucér képet tett ki Csobot Adélról férje

Fekete-fehér, félhomályban készült aktképet rakott ki Istenes Bence Csobot Adélról az Instagramra. A fiatalok közösen döntöttek úgy, bepillantást engednek hálószobájukba.

Meghitt pillanatot osztott meg az Instagramján Istenes Bence. A fotóján a meztelen Csobot Adél a telefonjába merülve, háttal ül Bencének, minden “öltözéke” egy kispárna.

Ha már hálószobatitkok, Bence a Borsnak azt is elárulta, a képet valóban titokban csinálta feleségéről, azonban már az ő engedélyével posztolta. “Megfogott, ahogy elkezdte fotózgatni magának otthon a kis gyümölcsét, amit este evett. Megláttam ezt a pillanatot, lefotóztam, és egyből meg is mutattam neki, ő pedig mondta, hogy nyugodtan feltehetem a netre.

A post shared by Csobot Adél (@adelcsobot) on

 

A beszélgetésből az is kiderült, előkerül a telefon ennél pikánsabb pillanatokban is. “Igazából semmi nem látszik, csak a háta, szóval én inkább művészi aktnak nevezném a képet, aminél intimebbet természetesen soha nem tennék közzé róla. Szoktam olyan képeket is készíteni róla, amiket inkább nem teszek közzé. Nem túl gyakran, de hát mindenki készít a párjáról fotót” – véli Bence.

A művészi aktfotó a Borsonline-on tekinthető meg, erre pedig Csobot Adél kedvenc fotója található Istenes Bencéről és kisfiáról.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top