TV-sztárok

Nagy Alexa Ázsiában szexiskedik

Nagy Alexa életében már nincs olyan nyár, hogy ne térne vissza Ázsiába. A Barátok közt színésznője az utazás szerelmese, idén pedig a szerelmével közösen vakációznak.

A színésznő spontán utazó: hátizsákkal járja a különlegesnél különlegesebb helyszíneket, ritkán foglal előre szállást, hiszen a tervei bármikor változhatnak. “Mindig van egy fix helyem, ahova megérkezem, miután leszálltam. De hogy utána ez hogy alakul, azt nem veszem szigorúan” –mesélte az rtl.hu-nak Nagy Alexa. 

 A Barátok közt színésznője általában egyedül utazik, most viszont pár barátja és a párja is elkíséri. “Először Amszterdamban voltunk, ott töltöttem el pár napot egy hét fős társasággal. Aztán Szingapúr és Bali következik. Egyedül is szeretek utazni, ilyenkor mindig hozzácsapódok egy-egy társasághoz – így is változik az útvonalam” – mondta Alex, aki csak nemrég mutatta meg párját, Mátét a nyilvánosságnak.

Az első állomás Szingapúr
Az első állomás Szingapúr

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top