nlc.hu
TV-sztárok
Bátor választás Tóth Vera ujjatlan estélyi ruhája

Bátor választás Tóth Vera ujjatlan estélyi ruhája

Gyönyörűen lefogyott Tóth Vera, aki bármennyire is unja már, amikor erről írnak, vagy erről kérdezik, mégis rendszeresen ő hozza fel ezt a témát. Most legutóbb a ruhaválasztáskor.

Hol van még karácsony? – mondhatnánk, de Tóth Vera láthatóan élvezettel készül a decemberi koncertjére. 

“Amikor végre ujjatlan estélyiben is elégedetten állok a tükör előtt, az megfizethetetlen érzés. Már most a karácsonyi koncertemen fantáziálok. Azon morfondírozom, milyen ruhában álljak majd a Budapest Congress Center / Budapest Kongresszusi Központ színpadára december 21-én! Ettől a finom, simogató gondolattól még a negyven fokos nyári meleg sem tud eltántorítani. Annyira nagyon várom, hogy el sem tudom mondani. Nemsokára jelentkezem a részletekkel, addig is dolgozunk a műsoron és a hangszereléseken. Rengeteg meglepetést tartogatunk! Gyere már, karácsony!:-)” – írta a rajongóinak az énekesnő, aki korábban nem tudta magát rávenni, hogy ujjatlan ruhát válasszon.

Nézd csak, milyen jól mutat Tóth Vera az esélyiben: 

In
Tóth Vera ujjatlan estélyiben is jól érzi magát a fogyása óta
Fotó: Instagram/Tóth Vera

Tóth Vera több mint 40 kilót fogyott az elmúlt másfél évben, és lassan eléri a kitűzött testsúlyt. Az állandó edzéseknek hála, feszes maradt a bőre. És nemcsak a teste az, ami látványosan átalakult. 

Néhány képen első pillantásra fel sem ismerik Tóth Verát a rajongói, egyesek szerint most jobban hasonlít a húgához, Tóth Gabihoz. Mint például ezen a képen:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top