TV-sztárok

Ő Szivós Marci új szerelme! – fotó

A hölgyek kedvenc szingli sportolója, Szivós Márton nem egyedülálló többé. Korábban többször is lehetett látni egy titokzatos nő társaságában, akit most egy nyilvános eseményre, a Sziget Fesztiválra is magával vitt.

A magyar vízilabda-válogatott rendkívül jól szerepelt a budapesti világbajnokságon, így megérdemlik a pihenést. A vb-ről több arcot is lehetett látni a Sziget Fesztivál első napján. Ott volt többek között Kozma Dominik is, akinek nyilatkozatai felejthetetlenné tették a fővárosi rendezvénysorozatot. Egykori és jelenlegi vízilabda-válogatott játékosok is kíváncsiak voltak Pinkre, látni lehetett többek között Varga Danit a feleségével, Decker Ádámot és Szivós Mártont is, aki sok év után nem egyedül, hanem a barátnőjével bulizott. 

Először jelentek meg a nyilvánosság előtt
Először jelentek meg a nyilvánosság előtt
Fotó: nlcafe.hu

Marci sosem beszélt a magánéletéről, így az utóbbi évek alatt szinte semmit nem árult el kapcsolatairól. Bár nem tudunk sokat a hölgyről, annyi bizonyos, hogy már nem először látják őket együtt, illetve Marci barátaival és egykori csapattársaival együtt buliztak, szóval a bemutatás már megtörtént.

Az is sokat elárul, hogy a tömegben is fogják egymás kezét, tehát a kapcsolatuk már nem titkos. 

Egy percre sem engedték el egymás kezét
Egy percre sem engedték el egymás kezét
Fotó: nlcafe.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top