TV-sztárok

Ő Ben Affleck új nője, Lindsay Shookus az Emmy-gálán

Az Emmy-gála egyik díjazottja Lindsay Shookus volt, akiről itthon csak kevesen hallottak. Most is valószínű, hogy inkább csak Ben Affleck barátnőjeként emlegetik majd, és nem a munkássága miatt.

Az idei Emmy-gála vörös szőnyeges bevonulói között nem láthattad Ben Afflecket, és ez nem véletlen, hiszen a barátnőjével inkább kihagyták a közös fotózást, és a hátsó VIP-bejáraton mentek be a terembe. Ott viszont már nem kerülhették ki a kamerákat.

Lindsay Shookus amúgy az egyik Emmy-díjas idén, a Saturday Night Live producereként vehette át a szobrot, és örömében ugrált, amikor felolvasták a győztes műsor nevét.

Lindsay Shookus (balról a második) az Emmy-díjjal a kezében

Ben Affleck és Jennifer Garner a válással sokáig vártak, idén tavasszal azonban eldőlt, hogy a pár nem szeretné tovább halogatni, hogy hivatalosan is elválassza őket a bíróság. Lindsay és a  színész kapcsolatáról nem sokat tudni, de egyesek szerint ő lehet az oka annak, hogy Affleck sürgősen le akarja zárni a házasságát.

Ben Affleck és Lindsay Shookus az Emmy-gáláról már karöltve távoztak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top