TV-sztárok

Jennifer Garner zokogó videójára nehéz szavakat találni

És ha elmondjuk miért zokogott a színésznő, még meghökkentőbb lesz a dolog.

Ki ne emlékezne az Office című sorozatra, amely a filmtörténet talán leggazdagabb mém alapanyagát szolgáltató alkotás. Akinek esetleg nincs meg, annak mutatunk egyet a tengernyi mém közül, és mindjárt be fog ugrani:

Jennifer Garner zokogó videójára nehéz szavakat találni

Nos, az IMDB-n 8,9-re értékelt sorozat minden jel szerint örök. Van, akihez csak most, az utolsó évad befejezése után 8 évvel jutott el – például Jennifer Garner kedves családjához. A színésznő három gyermekével nézte a sorozatot a karantén ideje alatt, és most értek a végére, ami rendesen szíven ütötte a sztárt, aki nemrég Bradley Cooperrel strandolgatott.

Garner kedden kitett egy videót az instájára, melyben zokogva búcsúzik kedvenc karaktereitől, és a hab a torta tetején, hogy véletlenül lassítva vette fel az egyperces búcsúját. De ha már így sikerült, így is hagyta, hogy szerezzen pár vicces pillanatot követőinek.

Mint a videó mellé írta, ő bizony érzékeny ember, és bizonya finálé rendesen meghatotta. Hozzátette: azért tök jó, hogy vannak dolgok, amik ilyen érzelmes reakciót váltanak ki az emberből.

A videóhoz hozzászólt Jenna Fischer is, aki Pam Beesly-t alakította a sorozatban. “Ó, te drága nő! Ez a legédesebb, legcsodásabb poszt a világon” – üzente kolléganőjének.

Forrás: Good morning America

Sztárok koronavírus idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top