Sztárok

Tom Hanks most először mesélt a koronavírus-fertőzéséről

Az Oscar-díjas színész gyógyulása óta most először beszélt részletesen arról, hogyan hatott egészségére a koronavírus.

Mint ismert, Tom Hanks és felesége, Rita Wilson az elsők között kapták el a koronavírust, idén márciusban. Akkortájt a világ még csak ismerkedett a covid-19 néven elhíresült kórokozóval, így sokan lélegzetvisszafojtva figyelték, hogy mi történik az Oscar-díjas színésszel és nejével az ausztráliai karanténban. Hanksék szerencsére felgyógyultak a fertőzésből, a színész pedig azóta először beszélt arról, milyen tapasztalatokra tettek szert – írja az Index

A Guardian brit lapnak nyilatkozó színész elmondta, hogy bár a tünetekkel felesége és ő is két héten át küzdött, teljesen eltérő tüneteket észleltek magukon. Rita Wilson például folyamatos hányingerrel küzdött, magas láza volt, de az ízlelését és szaglását is átmenetileg elvesztette. 

 

Tom Hanks most először beszélt a koronavírus-fertőzéséről

Tom Hanks és Rita Wilson az elsők között estek át a koronavírus-fertőzésen (Fotó: Getty Images)

Tom Hanks, saját bevallása szerint állandóan fáradt volt, komoly testi fájdalmai voltak és állapota miatt csak bő tíz percig tudott bármire is koncentrálni. Igaz, utóbbi tünettel kapcsolatban megjegyzet, hogy egyébként is jellemző ez rá. 

Az interjúban az Egyesült Államokban uralkodó helyzetre is reagált az Oscar-díjas színész, aki azt mondta, nem érti, hogyan lehet egy járványból politikát csinálni. Emellett a maszkviselés, a fizikai távolságtartás és a rendszeres kézmosás fontosságára is felhívta a figyelmet.

További cikkeink Tom Hanks-szel és Rita Wilsonnal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top