TV-sztárok

Saját kapcsolatán sírta el magát Csobot Adél

Csobot Adél a Micsoda Nők!-ben Istenes Bencével való kapcsolatáról beszélt, ezt könnyezte meg. Azt mondja, náluk minden tökéletes, soha nem volt még ennyire boldog.

Várkonyi Andi vendége volt Csobot Adél a Micsoda Nők! című beszélgetős show-ban. Az énekesnő Istenes Bencével való kapcsolatáról beszélt, hiszen nemrég bejelentették, hogy jegyben járnak. A beszélgetés témája azokra a párokra terelődött, akik egy idő után még csak nem is beszélgetnek egymással. „Nálam ez annyira alap, de ezek szerint nem mindenkinél” – mondta Adél a témával kapcsolatban. 

 Az énekesnő annyira meghatódott saját kapcsolatára gondolva, hogy elsírta magát. Adél azt is elmondta, hogy nagyon büszke a szerelmükre, és arról is beszámolt, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak, kitalálják egymás gondolatait, kicsivel több mint egy éve pedig egy gyermekkel is megpecsételték ezt a tökéletes kapcsolatot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top