TV-sztárok

Szőrmés kabátot reklámoz az állatvédő Zimány Linda

Eléggé összeférhetetlennek tűnik a két reklám, amiben Zimány Linda szerepel. Szerinte azonban nincs ezzel gond.

Híres emberek segítségével harcol az állatkínzás ellen az Állatvédőrség. Németh Kristóf, Laky Zsuzsi, Dombóvári István, Horváth Éva és Herceg Zoltán mellett többek között Zimány Linda is véres ruhában, ketrecben fagyoskodva pózolt a nemes cél érdekében. Csakhogy néhány napja ugyanő egy magyar márka arcaként az őszi kollekciót népszerűsítve több ruhájához is nerckiegészítőket visel.

Zimány Linda nem érez ellentmondást a kettő között. „Vállalok modellmunkákat, amikor bizonyos cégek felkérnek arra, hogy legyek egy-egy termék vagy kollekció arca. Ilyenkor ez munka, ugyanúgy, mint mindenki más esetében is. Nem gondolom, hogy az én tisztem eldönteni, mi kerül egy szép kabátra vagy táskára. A White Collection nagyon egyedi és igényes márka, szívesen mondtam igent a felkérésre” – kezdte Zimány Linda. Majd a Bors kérdésére reagálva így folytatta: „igyekszem nyomatékosítani az emberekben, hogy az állatok, jelen kampányban a kutyák kínzása mindennapos jelenség: állatokat kötnek autók után, olyan embertelen és brutális módszerekkel bántják őket, amit olyan gyorsan meg kell fékezni, amilyen gyorsan csak lehet. Kutyatartó vagyok, valamint közismert ember is. Nem hiszem, hogy kérdés lenne, hogy állatvédő vagyok-e, természetesen igen! Az pedig, hogy a divatot szeretem, és követem is, nem hiszem, hogy összeférhetetlen lenne ezzel. A munka pedig munka” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top