TV-sztárok

X-faktor: Bereznay Dánielt sokként érte, hogy visszahívták

Bereznay Dánielnek alig három napja volt felkészülni az X-faktor élő show-jára azután, hogy versenyzőtársa, Nagy Krisztián, mentális fáradtságra hivatkozva visszalépett a tehetségkutatótól.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az X-faktor élő műsorába jutott Nagy Krisztián néhány nappal az élő show előtt feladta a versenyt, mert nem bírta a felkészülést. A mentális fáradtságra hivatkozó Krisztiánt azóta is pszichiátrián kezelik: „Az elmúlt hónapok annyira megviseltek lelkileg, fizikailag és szellemileg, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább. Egyik reggel felébredtem, és rámtört egy sírógörcs, és csak zokogtam egész nap” – magyarázta döntését az énekes.

Krisztián helyét a fiatal Bereznay Dániel vette át az X-faktorban, Radics Gigi mentoráltjaként. Épp Angliában volt, mikor a műsor készítői visszahívták. A fiatal énekes az élő műsor előtt exkluzív interjút adott nekünk, ebben elárulta, hogyan készült fel alig néhány nap alatt a szereplésre, és beszélt arról is, melyik mentort szerette volna meggyőzni a teljesítményével. Íme:

Olvass még többet az X-faktorról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top