TV-sztárok

Egyéves lett Liptai Claudia kisfia, Marcell

Liptai Claudia kisfia, Pataki Marcell Ádám 2016. október 28-án jött a világra 3690 grammal.

Azután, hogy majdnem az utolsó pillanatig dolgozott, Liptai Claudia 2016. október 28-án világra hozta második gyermekét, Marcellt. A műsorvezető egyébként terhessége alatt több új műsort is vállalt, tévés munkái mellett pedig kisfia édesapjával, Pataki Ádámmal is közös projektbe fogott: könyvet adtak ki, Édeskettes címmel.

Claudia, aki Facebook-oldalán rendszeresen posztol gyermekeiről és párjáról, a szülés előtt elmondta, másképp tervezi a babázást, mint amikor lánya, Panka kicsi volt. Akkor, ahogy tehette, visszatért a képernyőre, Marcell születése után viszont adott maguknak időt, és egy kicsit tovább maradt otthon, hogy aztán egy év múlva már bombaformában és újjászületve zsűrizzen a Sztárban sztárban

A műsorvezető beszélt arról is, hogy lánya, Panka először megijedt, mikor kiderült, hogy kistestvére lesz. Attól félt, hogy édesanyjának esetleg valami baja eshet a terhesség alatt. Szerencsére hamar megnyugodott, és ő is nagyon várta Marcellt. Ma pedig már, amikor csak teheti, öccsével van, és ahogy az a Facebookra megosztott képekből is kiderül, imádja testvérét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top