TV-sztárok

Amit sosem akart látni: előkerültek VV Soma szexképei

A volt villalakó szerint egy rosszakarója szivárogtathatta ki a fotókat, melyeken a kamera előtt kényezteti magát, de VV Soma csak magát okolhatja a képekért.

Korábban is rebesgették VV Somáról, hogy barátjához, Pumped Gabóhoz hasonlóan meleg szexoldalakon szerepelt, de a valóságshow-hős eddig megúszta, hogy megjelenjenek a képek. Most azonban egy külföldi weboldalon újra elkezdtek terjedni olyan fotók, melyeken Soma pucéran pózol, és magát kényezteti.

„Azt hittem, hogy ezek a képek, meg az önkielégítős videó nem jelenik meg, mert sokáig nem is hallottam semmit róluk. Vannak rosszaka­róim, szinte biztos vagyok benne, hogy valamelyikük szivárogtatta ki a felvételeket. De őket sem okolhatom ezért az egészért, csakis magamat, mert elvállaltam a munkát. Nem gondoltam át eléggé, nagyon kellett a pénz” – mondta Soma, aki a forgatás után nem sokkal beköltözött a ValóVilág-villába, ahonnan milliomosként távozott. „Inkább a családom miatt bánom az egészet, pedig értük tettem mindent” – mondta a VV8 győztese.

„Biztos, hogy azzal fognak támadni, hogy b*zultam, pedig nem! Nem ítélek el senkit, aki ilyet csinál, de én nem tettem. Miért tagadnám, úgyis kiderülne valamikor” – vélekedett a Blikknek a szingliként tengődő VV Soma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top