nlc.hu
TV-sztárok

VV Soma beszámolója

VV Soma autóbalesetet szenvedett a belvárosban

A ValóVilág sztárját a történtek után kórházba szállították.

Farkas Soma, a Való Világ 8. szériájának nyertese 24 órán át elérhető Instagram-történetben számolt be a történtekről. Mint a videóból kiderül, a piros lámpánál, 80 km/órával hajtott bele az autójukba egy feltehetően részeg sofőr – szemlézte a Blikk.

„A pirosnál álltam a Deák Ferenc térnél, teljesen nyugodtan és egyszer csak belénk jöttek nagy sebességgel, vagy 70-80 km/h-val hátulról. Nagyon szomorú, hogy ez megtörténhetett” – mondta Soma a videóban, akinek az autója hátulja teljesen összetört az ütközés után. Ezután kórházba szállítottak, majd kivizsgáltak. A celebnek kisebb agyrázkódása lett, de komolyabb sérülése szerencsére nem, így másnap reggel hazamehetett.

Farkas Soma

Farkas Soma (Fotó: Képálmodó)

„Igazából két szerencse van, most rájöttem. Erős kasztnis a kocsi, a másik meg, hogy a zebrán nem sétált el senki, mert akkorát löktek az autón, hogy tuti rátolnak. Remélem, meg lesz csinálva mielőbb a kocsi és fizet a biztosító, csak itt ezeregy tényező van jelenleg” – írta később a baleset kapcsán egy Facebook-kommentben Soma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top