TV-sztárok

Rubint Réka elárulta, mit szeret a legjobban Norbi

Az ünnepek alatt mindenki szereti a finom falatokat a családi asztalnál, sokan viszont nem szeretnék feladni a nehezen megszerzett álomalakot. Most a fitnesz nagyasszonya, Rubint Réka mutat nekünk 3 szuper, turmixban elkészíthető karácsonyi vitaminbombát, amivel az ünnepek alatt sem kell lemaradnunk a tradicionális karácsonyi ízekről.

Sokak már karácsonyra is diétával készülnek, de a legtöbben csak az ünnepek után érzik szükségét, hogy ledobjanak pár kilót a télre felszedett tartalékaikból. Rubint Réka alakja kifogástalan, habár a Feleségek luxuskivitelben többi szereplője nem egyszer szidta. Most a fitneszlady mutat nekünk három ünnepi finomságot, amit nem csak büntetlenül fogyaszthatunk az ünnepek alatt, de az ünnepek rohanását is könnyebben bírni fogjuk a turmixban készült vitaminbombáktól. Ezzel a 3 recepttel úgy élvezheted a karácsonyi ízeket, hogy a kalóriák sem rontják el a jókedved. „Reggel szeretek gyümölccsel kezdeni, mert egész napra feltölt energiával. Télen persze vágyik az ember a töményebb ízekre, ezért ez a banános-fahéjas turmix kiváló napindító az ünnepek alatti hidegben. Nemcsak egészséges, de a karácsonyi ízekről sem kell lemondanunk, ha ezt a tápláló reggeli mixet választjuk, arról nem is beszélve, hogy a karácsonyi rohanásban minden anyukának kell egy 5 perces reggeli recept” – árulta el karácsony reggeli tippjét a legszimpatikusabb feleség.

Banános-Fahéjas „karácsoda”

– kis görög joghurt

-egy banán

-kevés reszelt gyömbér

-kis marék dió

-kis marék mandula

-fahéj

-narancshéj

Elkészítés: A hozzávalókat csak helyezd egy turmixgépbe, és 2 percen belül egy igazi karácsonyi smoothie-t ihatsz reggel.

 

„Természetesen sose marad el a bejgli az ünnepi asztalról, hiszen Norbi és a gyerekek is imádják. A sütése nem 2 perces feladat, de az évek alatt megszületett egy szuper töltelékrecept, ami nem több 5 percnél, és csak egy turmixba kell beledobni a hozzávalókat. Én minden évben ezzel a töltelékkel készítem a családi bejglit” – mesélte Réka, aki azt is hozzátette, hogy a bejglisütés az egyik kedvenc családi programja karácsonykor, és Norbi is nagyon szereti.

Bejglitöltelék (két bejglihez)

– 50 dkg gesztenyemassza

– 4 evőkanál rumaroma

– 1 tojás sárgája

– édesítőszer ízlés szerint

Elkészítés: A hozzávalókat csak helyezd egy turmixgépbe, és pépesítsd, míg a hozzávalók egybefüggő masszát nem adnak.

 

„Mindig is imádtam a krémes állagú finomságokat, de ezek a legtöbbször tömény cukorból készülnek, ezért született meg ez az isteni, krémes töltelék, ami olyan, mint egy krémes almás pite, mégsem fogja a vércukrunkat az egekbe emelni. Nálunk elmaradhatatlan részét képezik az ünnepi asztalnak ezek a finom nyalánkságok” – árulta el Réka.

Karácsonyi almás álompuding

-2 dl mandulatej

-2 evőkanál chiamag

-ízlés szerint édesítőszer

– almapüré

– 1 teáskanál fahéj

Elkészítés: Tedd az összes hozzávalót a turmixgépbe, és keverd 30 másodpercig, míg krémes állagot nem kap, majd hagyd állni egy órát a hűtőben.

További szuper turmixos recepteket itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top