nlc.hu
TV-sztárok
Harry herceg exnője furcsa üzenetet írt az eljegyzésről

Harry herceg exnője furcsa üzenetet írt az eljegyzésről

Mit jelenthetnek Cressida Bonas szavai? Harry egyelőre nem reagált.

Alig 24 órával azután, hogy Harry herceg bejelentette, eljegyezte Meghan Markle-t, érdekes poszt jelent meg a királyi sarj exnője, Cressida Bonas az oldalán. A színésznő és a herceg 2014-ben szakítottak, azóta Bonas alig beszélt a hercegről. Most viszont megszólalt, méghozzá a következőt írta: 

Mindegy, hogy milyen tanult, gazdag és menő vagy, mert úgyis az mond el rólad mindent, hogy miként bánsz az emberekkel.

Cressida egyébként szintén Harry jegyese volt, és annak ellenére, hogy a szakítás után is jó viszonyban maradtak, lehetett tudni, hogy akárcsak Harry régi nőjét, Chelsy Davyt, úgy Cressidát is zavarta a herceget konstans ölelő rivaldafény. 

A pletykák szerint Cressida és Harry kapcsolata nem csak amiatt futott vakvágányra, mert túl nagy volt az ismertség, bőven benne lehetett ebben a herceg viselkedése is. Azt mondják róla, jóllehet Harry az anyjához hasonlóan a fél világot a keblére öleli, és szeret az embereken segíteni, a személyes kapcsolataiban sokszor elnyomó és önző. De akkor vajon miről szól ez az üzenet? És kinek írta? Esetleg Meghan Markle-nek, hogy még most szedje a sátorfáját? Esetleg Harrynek, hogy végre szedje össze magát? A választ egyelőre csak Cressida tudja, de ismerve a brit sajtót, hamarosan választ kapunk rá. 

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top