TV-sztárok

Kislánya fogadta a reptéren Köllő Babettet – fotók

Köllő Babett többször is hangoztatta a dzsungelben, hogy már menne haza, de a nézők egészen sokáig benntartották. Tegnap érkeztek haza a versenyzők, a luxusfeleséget kislánya üdvözölte.

Köllő Babett a nézők legnagyobb meglepetésére nagyon jól bírta a Celeb vagyok, ments ki innen! megpróbáltatásait. A luxusfeleség nem nyafogott, nem hisztizett, mindent megcsinált, amit kértek tőle. A játék felénél elkezdte hangoztatni, hogy menne már haza, de nem a komfortérzet, csupán a szerettei hiánya okozott nehéz perceket számára. Köllő Babett zokogva árulta el a dzsungelben, hogy szeretne második gyereket, de itthon egyelőre csak egy szem kislánya és a férje várta.

Köllő Babett a műsor elejétől kezdve sokszor fejtegette, hogy vajon megérte-e neki, hogy belevágott a műsorba. Babett azt is elmondta, hogy nem mindig volt ennyi pénze, bizony nála is előfordult, hogy nem volt mit ennie a hónap végén, de az is egy boldog időszak volt. A kislányáról is sokat beszélt – Milla elsőként fogadta édesanyját, nagyon megható volt a viszontlátás pillanata. Babett ma az RTL Klub Reggeliben kezdte a napot, ahol a dzsungellétről és a magánéletéről is beszélt. 

„Ha egy nő szeret vásárolni, attól még nem ördögtől való” – kezdte Babett Peller Anna elmélkedésére, miszerint a nézők egy teljesen más embert ismertek meg a műsor miatt. „Eleinte valószínűleg nem szerettek az emberek, de aztán annyi bátorságpróbán voltam, hogy szerintem a végére ez átfordult. Annyi tudok mondani, hogy az egész élet egy játék, ha a család mellettünk van, nem kell más.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top