TV-sztárok

Szabó Zsófi a kisfiával pózolt

December elején adott életet kisfiának Szabó Zsófi, aki azóta teljesen eltűnt a közösségi médiából, csak a kis Mendelre koncentrál. Most mégis megosztott pár gondolatot az Instagramján.

Szabó Zsófi december 4-én, a közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett Kis Zsolttal közös kisfiuk, aki a Mendel nevet kapta. A műsorvezető azóta eléggé inaktívvá vált a közösségi médiában, ami szokatlan tőle, de most egy bejegyzéssel jelentkezett, amelyben megmagyarázta, miért maradt távol. Szabó Zsófi egyébként nemrég egy meghitt, gyerekkori képet is megosztott

„Számomra 13 napja megszűnt a külvilág, mert megbabonázott a csodálatos gyermekem. Köszönöm a rengeteg gratulációt, a kivételes türelmet az újságíróktól, tőletek pedig, hogy továbbra is szerettek és követtek. Annyi mindent írnék Nektek… Túlcsordulnak bennem az érzelmek, ami persze tudom, hogy ilyenkor normális” – írta Szabó Zsófi a képéhez, és egyébként rengeteg gratulációt is bezsebelt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top