TV-sztárok

Az első videó Szabó Zsófi kisfiáról

Szabó Zsófi kisfia decemberben született, nagyon szépen fejlődik a kis Mendel. A műsorvezető büszke gyermekére, így a rajongóknak is gyakran megmutatja.

December 4-én született Szabó Zsófi kisfia, a szülőszobán pedig a várakozásokkal ellentétben Zsolti is bent volt. Mendel hatalmasat nőtt, rohamos tempóban fejlődik. Már nagyon sokat mozog és „beszélget” a szüleivel, ahogy ezt a Story Extra háziasszonyának legújabb videóján is láthatjuk. A műsorvezető odavan a kisfiáért, nagyon sokat foglalkozik vele, bár Szabó Zsófi nemrég kijelentette, hogy nemsokára szeretne visszatérni a képernyőre.

Boldog reggelek ❤️☀️ #goodmorning #withmyboy #12weeksold

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

„Boldog reggelek” – írta Szabó Zsófi a kis Mendelről készült videójához. A rajongók elsősorban gratulálnak a picihez, de sokan találgatják, hogy melyik szülőjére hasonlít jobban. Eddig leginkább Zsoltira szavaztak, de sokak szerint ahogy nő, egyre jobban kezd Zsófi hasonlítani. Persze, ezt majd az idő eldönti… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top