TV-sztárok

Szabó Zsófi a második gyerekről beszélt

Szabó Zsófi első babája, Mendel december elején született, nemrég múlt 11 hetes. A műsorvezető hamarosan újra képernyőre kerül, de lassan jöhet a következő baba.

Csak heti néhány órára, de hamarosan ismét állandó résztvevője lesz az RTL Klub munkájának Szabó Zsófi. A Bors cikke szerint a kismama a visszatérésen gondolkodik, és márciusban már a képernyőn lesz. „Azt gondolom, hogy amilyen ütemben fejlődik az én gyermekem, egy hónap múlva már el tudom vinni magammal bárhova. Talán képernyőképes is leszek, bár nem fogyózom. Szerintem márciusban már bekukkantok a Story Extrába” – mondta február elején. 

A pontos dátum még megbeszélés tárgya, de a Story Extra stábja már most azon dolgozik, hogy minél kényelmesebbé tegyék számára a visszailleszkedést.

Szabó Zsófia az MTVA stúdiójában 2015-ben. MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Borsban azt is megírták, hogy Szabó Zsófi még tervez babát a férjével, Zsolttal, de várna ezzel. Szeretne Mendelnek az első időkben minden figyelmet megadni, de két-három év múlva, ha már nagyobb és önállóbb lesz, jöhet a kistestvér.

❤️ Nekem Ők a minden!

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top