TV-sztárok

Retteg az ünnepektől Aradszky László özvegye

Aradszky László özvegye úgy érzi, a férje most is vele van, mégis szinte elviselhetetlen számára a hiánya.

Aradszky László és a felesége Éva lélekben  már a gyémántlakodalomra készültek, amikor az énekes októberben váratlanul elhunyt. Éva hirtelen magára maradt a lakásban, ahol több mint ötven éven át boldogan élt férjével. Most az ünnepek közeledtével pedig még nehezebb elviselnie a hiányát. Férje lemezeit hallgatva úgy érzi, mintha még mindig együtt lehetnének.

„Laci nem ment el, itt van velem mindennap, és karácsonykor is itt lesz velünk. Mindennap hallgatom a lemezeit, a hangján keresztül itt van velem. Ahogy az egyik lemeze lejár, felteszem a másikat. Karácsonykor sem leszek egyedül, ő akkor is velem lesz. Persze másképp, mint eddig. Minden évben mi mentünk a gyerekekhez, most egyedül megyek” – mondta a Borsnak Aradszky Éva, aki egyedül igyekszik feldolgozni a gyászt. „Egyedül akarom megélni a gyászomat, bízom benne, hogy nemsokára jobb lesz. Most még nagyon nehéz. Ahogy erőmből telik, ápolom Laci emlékét. Megérdemli, mert nagyon jó ember volt, a családja volt a mindene” – tette hozzá.

Aradszky László 2005-ben
Fotó: Soós Lajos / MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top