TV-sztárok

Aradszky László özvegyét orvos segítette át a gyászon

Éva asszony ma már újra tud mosolyogni.

Aradszky László özvegye 2017 októberében veszítette el a férjét, és ez érthető módon borzasztóan megviselte. A 82 éves Éva asszony mostanra tudta feldolgozni a tragédiát, és már képes arról beszélni, min ment keresztül.

Az első időszak nagyon nehéz, pokoli volt. Bezárkóztam, nem beszéltem szinte senkivel. Az otthonunkban minden Lacira emlékeztetett, amikor pedig kimentem az utcára, odajöttek részvétet nyilvánítani, az is nehéz volt. Végül orvoshoz fordultam, mert már pánikrohamok is kínoztak

– mondta a Blikknek Éva asszony.

Végül az idő begyógyította a sebeket, de sokat segített a család és a barátok is. Eleinte hagyták, hogy magányosan gyászoljon, utána viszont nem hagyták egyedül. Az énekes özvegyének ma már nem szökik könny a szemébe, ha elhunyt férje kerül szóba.

Az utóbbi hónapokban Éva élete megváltozott, újra visszatért a boldogság. Hetente háromszor tornázni jár, és a barátnőivel kirándul. Jobb lett a kedve, újra van étvágya, és hízott hat kilót, ami saját bevallása szerint már nagyon ráfért. Gyakran tölti az időt az unokáival, és úgy érzi, túl van a gyász nehezén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top