TV-sztárok

Újra boldog Aradszky László özvegye

Éva sokáig képtelen volt mosolyogni férje halála után, ma már azonban azt vallja: túl rövid az élet ahhoz, hogy szomorkodjunk.

Több mint két éve, 2017. októberének elején hunyt el Aradszky László. Felesége, Éva mostanra jutott el oda, hogy a tragédia után újra képes mosolyogni és az unokákkal együtt várja a karácsonyt – írja a Bors.

2016. szeptember 14.
Aradszky László táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az előadóművész pályafutását idézték meg
Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Éva felidézte a lapnak, hogy férje halála után borzasztó volt. „Nem szólt másról az életem, csak a gyászról és a sírásról, de egy pszichológus segítségével sikerült feldolgoznom a történteket, és ma már őszintén mosolygok. Túl rövid az élet ahhoz, hogy szomorkodjunk, én pedig örülök, hogy élek. Persze Laci mind a mai napig nagyon hiányzik, de tudom, hogy odafentről figyel minket, és vigyáz ránk. Hiszem, hogy karácsonykor is velünk lesz az ünnepi asztalnál!”

Éva kitért arra is, hogy Koós János halála után felhívta Koós özvegyét, Dékány Saroltát, hogy segítsen, de ott egyelőre több időre van szükség a tragédia feldolgozásához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top