TV-sztárok

Vele tölti az idejét Shane Tusup

Úgy néz ki, Shane Tusup és Hosszú Katinka továbbra is tartják a távolságot. Míg az Iron Lady az uszodában tölti az idejét, addig férje az édesanyjával járja a várost.

Hosszú Katinka és Shane Tusup kálváriája hetekre nyúlik vissza: az álompár már a karácsonyt is külön töltötte, később az Iron Lady mással utazott Amerikába, aztán kiderült, hogy egy ideje már nem is élnek együtt. Az Év Sportolója-gálára csütörtökön került sor, Hosszú Katinka az édesapjával, Shane pedig az anyukájával érkezett, és nem is egymás mellett ültek. Az év úszóedzője Shane Tusup lett, aki köszönőbeszédében kért bocsánatot, méghozzá magyarul. Hosszú Katinka később reagált is férje bocsánatkérésére, azonban a gondjaik ezzel szemlátomást nem oldódtak meg. Míg az olimpiai bajnok úszónő a medencében tölti az idejét, Shane az édesanyjának mutatja be Budapest nevezetességeit. 

„Egy csodálatos napot töltöttünk a kedvenc városom felfedezésével. Hosszú idő után az első hóval kapcsolatos élménye Cheryl Tusupnak” – írta a képhez Shane Tusup az édesanyjára utalva. Rengeteg komment érkezett, a hozzászólók nagy része szurkol a párnak, hogy megoldják a gondjaikat, és újra együtt legyenek, hiszen sokan hisznek abban, hogy mivel a sikereket együtt érték el, ennek ezután is így kell lennie. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top