TV-sztárok

Nagy győzelmet aratott a TV2 fölött Hajós András

A zenész Dalfutár című műsora visszatér a képernyőre, de Hajós András nem megy vissza korábbi csatornájához.

A Hajós András saját ötlete alapján készülő „zeneszerzős reality”, a Dalfutár két évadot élt meg, mielőtt jegelte a TV2. Pedig a műsor rezonált a nézőknél, és lehetőséget adott olyan fiatal tehetségeknek bemutatkozni egy ország előtt, akik nem a tehetségkutatós zenei vonalat képviselték.

Hajós azonban összeveszett a TV2-vel, politikai elfogultsággal vádolta a Tényeket, ezért nem is újították meg Sztárban sztáros szerződését – ahogy a Dalfutárost sem. A zenész tehát elvált a csatornától, de a műsora náluk maradt, egészen mostanáig.

Hajós András | Forrás: Facebook

„Az év elejétől újra nálam vannak a jogok, így most szponzorokkal és két csatornával is tárgyalok, hol láthassák viszont a nézők a Dalfutárt” – nyilatkozta Hajós András.

„A tavalyi évem várakozással telt, tűkön ültem, ami nem volt könnyű, de inkább kivártam, mert tisztességesen akartam újra belevágni. (…) Megtehettem volna, hogy elviszem máshova a műsort, majd hosszú évekig elnyúló pereskedésbe fogunk a TV2-vel, de ezt nem akartam. Szerettem volna korrekt maradni” – fogalmazott az Emil Rulez frontembere a Blikknek.

Hajós legalább 2-3 évadra szeretne aláírni az új csatornával, de azt egyelőre nem árulta el, pontosan melyekkel tárgyal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top