TV-sztárok

Caramel felesége elragadó bikiniben

Caramel és felesége, Szilvi kivettek egy kis szabadságot, és az Egyesült Arab Emírségekbe utaztak a kis Szofival. Az énekes felesége elképesztő formában van, amit nem rest megmutatni.

Azt eddig is tudtuk, hogy Caramel felesége, Szilvi elképesztően dögös, de bikiniben csak ritkán láthatjuk. Most erre is adódott alkalom, hiszen pár napja leléptek az országból és Dubai felé vették az irányt, ahol 10 napot töltenek el hármasban. A modell nem rest posztolni a szuper kirándulásról: Caramelről és a kis Szofiról is számos képet láthattunk. Most már magát is megmutatta, méghozzá bikiniben – leesett az állunk. 

„Anya! Pózolj!!!” – írta a képhez Szilágyi Szilvi és azt is megosztotta a rajongókkal, hogy a fotót a kislánya, Szofi készítette. Hát, mit mondhatnánk, a fiatal anyuka nagyon dögös, Caramel méltán büszke rá. És most mutatunk egy fantasztikus családi képet is, csak hogy teljes legyen az öröm. 

Indulás felfedezni a várost 😍✨🙈 #sylviszilagyi #molnarszofi #caramelmusic #myfamily #purelove #travel #dubai

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top