TV-sztárok

Caramel a kislánya betegségéről beszélt

Másfél hónappal ezelőtt derült ki, hogy Caramel kislánya, Szofi leukémiás. A szülők a sajtó türelmét kérték, az énekes azonban most beszélt a helyzetről.

Caramel és felesége a közösségi oldalaikon közölték a rettenetes hírt: kislányuk leukémiás. Szofi azóta már túl van egy műtéten, a kezeléseket is megkezdték, az eredményről azonban egyelőre nem tájékoztatták a rajongókat a szülők. Szilágyi Szilvi azóta törölte magát az Instagramról, hiszen a jó kívánságok mellett sajnos rengeteg negatív üzenetet kapott. A pár nem kívánt nyilatkozni Szofi állapotáról, most azonban Caramel megtörte a csendet. 

Fotó: Instagram

„Nagyon sokan írnak nekem a Facebookon, hogy legalább egy mondatot mondjak. Nem tudok, és nem is akarok belekezdeni, mert soha nem lenne vége. Rengeteg támogatást kapok a barátaimtól és a rajongóktól is, akik arról biztosítanak, hogy imádkoznak értünk. Több ezren írtak nekünk. Ez erőt ad, mert ebből tudjuk, hogy gondolnak ránk. Voltak pillanatok, amikor csak ezek tartották bennünk a lelket” – mondta az ACNews-nak az énekes, és hozzátette, hogy hálás a médiának, mert tiszteletben tartották a kérésüket. Azt is elmondta, hogy nem tud konkrét dolgot mondani a kislányáról, hiszen egyik napról a másikra nem lehet komolyabb eredményekről beszélni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top