TV-sztárok

Botox helyett került a műtőbe Delhusa Gjon

Delhusa Gjon a ráncait szerette volna kisimíttatni, de a szépészeti beavatkozás elmaradt, és azonnal operálni kellett az énekest.

Delhusa Gjon kötéssel a fején érkezett meg az ATV székházába, hogy a vasárnap adásba kerülő Esti Frizbi felvételén egészségi kálváriá­járól meséljen.

„Elég hiú pasas vagyok, és a homlokomon van ez a rohadt mély ránc”mondta Delhusa Gjon, aki állítása szerint még soha nem végeztetett magán semmilyen szépészeti beavatkozást, ám azt tudta, hogy mások gyakran járnak ilyen kezelésekre. „Bementem az egyik kórházba a plasztikai sebészhez, és mondtam neki, hogy ezzel csináljon már valamit. Hallottam, hogy be lehet adni botoxos injekciót, amivel feltöltik, itt az ideje, hogy ezt az egyet megcsináljuk” – mesélte. Mint mondja, orvosa tekintete azonnal a homlokán lévő sebre tévedt. A zenész addig úgy gondolta, az csak egy sérülés, amit korábban egy istállóban szerzett, de a plasztikai sebész szembesítette a rossz hírrel: magától nem fog begyógyulni.

„Azt mondta, hogy most hagyjuk ezt a ráncot, a sebbel azonban azonnal foglalkozni kell. Kitöltöttük a papírokat, rám adták a kötényt, én egyre jobban elkezdtem remegni, cidrizni, mert rettenetes félelmem van a kórháztól, orvostól, mindentől… Felfektettek, rám rakta­k egy lepedőt, kint volt a homlokom, összevissza beadtak injekciókat, hogy ne érezze­k semmit. Felvágták, s azt a kis zsírmirigyet kiszedték. Mondta az orvos a nővérké­nek, hogy rögtön vigyék fel szövettanra. Na, abban a pilla­nat­ban szívinfarktusom lett, most már vigyenek át innen az intenzívre”mesélte Hajdú Péternek Delhusa Gjon. A vizsgálat kiderítette, hogy jóindulatú elváltozást műtöttek ki a zenész testéből, ettől Delhusa Gjon érthető módon megkönnyebbült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top