TV-sztárok

Topban is dögös az új luxusfeleség, Yvonne Dederick

Yvonne Dederick csatlakozik a Feleségek Luxuskivitelben szereplőihez, a második évadban már főszereplőként lesz jelen. A TV2 volt tulajdonosa brutális formában várja a forgatásokat.

Sokan örültek a hírnek, miszerint nem áll meg egy évadnál a Feleségek luxuskivitelben. Az első évad elején Rubint Réka is szerepelt a műsorban, de egy idő után kiszállt. Sok mellékszereplőt megismerhettünk, többek között Yvonne Dedericket, akit a TV2 volt tulajdonosaként emlegettek, emellett pedig egy menedzsercéget visz, ahol ügyfelei között tudhatja Köllő Babettet, Vasvári Vivient és Farkas Ritát is. Yvonne-ból a második évadban főszereplő lesz, az ő hétköznapjaiba is betekinthetünk. 

#napiedzes #dailyworkout #fitnesscompprep #fitnessversenykeszules

Yvonne Dederick (@yvonnedederick) által megosztott bejegyzés,

Az már eddig is tisztán látszott, hogy külsőre és anyagiakban egyaránt felveszi a versenyt a többi szereplővel, azonban leginkább üzletasszonyként láthattuk. A közösségi oldalán azonban brutálisan kidolgozott testéről posztolt – azért valljuk be, a nők többsége nem így néz ki. A Feleségek luxuskivitelben részeiben azt is láthatjuk majd, hogy mi a fiatalos külső titka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top