TV-sztárok

Megszűnik Friderikusz Sándor rádióműsora

Alig két hónap után távozik Friderikusz Sándor a Music FM-től. Előtte hosszabb ideig nem is volt saját műsora a médiában.

Két hónapon át volt hallható a Friderikusz Vasárnap a Music FM-en. A rádiót működtető cég vezérigazgatója most azt mondta, vasárnap délelőttönként 9 és 12 óra között visszatér az éveken át megszokott, zeneközpontú műsorstruktúra.

A háromórás műsorban egy órán át zenét lehetett hallani, két órában viszont Friderikusz Sándor mutatott be egy izgalmas személyiséget, akivel az adott hét híreit is megbeszélte, utána pedig egy „életmesét” hallhattak a hallgatók. Hallgatói telefonokra és Friderikusz kritikai blokkjára is jutott idő, ez utóbbi részben a műsorvezető rövid bírálatot mondott a héten látott filmekről, műsorokról, frissen olvasott könyvekről.

Friderikusz Sándor (MTI Fotó: Mohai Balázs)

Friderikusz 2016-ban bontott szerződést a TV2-vel és az ATV-vel is, ahol műsorai futottak. Ezek után alkalmanként a Music FM reggeli műsorába szállt be, utána, idén januárban indult ott a saját műsora. (24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top