nlc.hu
TV-sztárok
Máris elkelhet Klapka György birodalma

Máris elkelhet Klapka György birodalma

Úgy tűnik, máris akadt vevő a Vámház körút 9. alatti ingatlanra. Gyorsan elkelhet Klapka György zálogháza és ékszerüzlete.

Klapka György gyerekei a múlt héten úgy döntöttek, hogy eladják a tavaly januárban elhunyt Aranyember legendás zálogházát és a hozzá tartozó ékszerüzletet, illetve annak ingatlanhelyiségét. Úgy néz ki, már vevő is akad.

„Az ingatlanok és az üzleti vállalkozások értékesítésének lehetősége fennáll, ha arra akad megfelelő vevő, akkor eladásra kerülhet. Minden eshetőségre fel vagyunk készülve” – nyilatkozta a múlt héten a Blikknek a Klapka család ügyvédje, dr. Rosta Balogh Gergely, aki szerint már fel is tűnt a színen az első érdeklődő.

„Van már egy konkrét érdeklődő, vele a napokban ülünk le tárgyalni” – mondta, ám a közel 300 millió forintot érő ingatlan további sorsáról egyelőre nem tudott nyilatkozni. Az Aranyember gyermekei, Sandy, Christian, Nikol és Dennis a lehető legjobb áron szeretnék továbbadni az üzletet a leendő tulajdonosnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top