TV-sztárok

Meglepő fordulat Kozso lakásának árverésén

Váratlanul, néhány órával a licit vége előtt függesztette fel Kozso budapesti ingatlanának elektronikus árverését. De vajon mi lesz a lakással?

A Blikk információi szerint a tegnap délután egy órakor lejáró végrehajtási eljárás ellen, amelyben Kozso 286 négyzetméteres belvárosi lakása került volna kalapács alá, ügyvédjén keresztül nyújtott be fellebbezést az énekes. A 69 millió forintért meghirdetett polgári ingatlanra a megadott határidőig két érvényes licit érkezett, az egyik 34,5 millió, a másik 35,2 millió forintot fizetett volna.

„Most ezt az eljárást akasztotta meg a fellebbezés, ami nem szokatlan a végrehajtási ügyek között. Nem tudni pontosan, hogy miképpen indokolta Kozso ügyvédje a kérelmét, mindenesetre az sem kizárt, hogy valamilyen egyezség született az egyik követelés birtokosával, és a zenész tartozásai egy részét kifizethette. A másik lehetőség, hogy formai okok miatt élt kifogással Kozso jogi képviselője, esetleg perben támadta meg a követelés gazdáját vagy a követelés jogcímét” – nyilatkozta egy ingatlanjoggal foglalkozó ügyvéd.

„Mivel már régóta húzódó, viszonylag nem túl bonyolult ügyről van szó, a bírósági döntésre nem kell sokat várni, és várhatóan újra indulhat az árverés” – tudta meg a lap egy másik forrásból.

Egyébként Kozso kifejezetten rosszul járt volna a végrehajtással, hiszen ez a terézvárosi, több szobás, polgári ingatlan piaci áron több ingatlanszakértő szerint is legalább 140-150 millió forintot ér. Hiába került sor a végrehajtás felfüggesztésére, a zenész 139 milliósra duzzadt adóssága még mindig rendezetlen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top