TV-sztárok

Elképesztően nézett ki Mádai Vivien a Playboy díjátadón

Elcsépelt lenne azt mondani, hogy Mádai Vivien csak úgy ragyogott a Palyboy Man of the Year gáláján, pedig ezúttal szó szerint ez történt.

Szikráztak a fények Mádai Vivien miniruhájn, amikor felment a színpadra, hogy átvegye a díját. A Playboy Man of the Yearen a műsorvezetőt a múzsa kategóriában jelölték többek közt Pásztor Annával együtt, és a legfontosabb kritérium az volt, hogy a jelöltek inspirálják a környezetüket. 

Mádai Vivien célja, hogy példát mutasson a közösségi média felületen is a követőinek, hiszen számára nagyon fontos, hogy megtanulják elfogadni és szeretni önmagukat az emberek.

„Amikor megszületett a kisfiam, nem rejtegettem a testem, hiszen azt gondolom, nem kell mindig tökéletesen kinéznünk. Sőt, szerettem volna megmutatni az embereknek, hogy egyszerűen csak szeressük, és fogadjuk el magunkat. Azt vallom, hogy ha önmagunkat adjuk, és harmóniában élünk, nem lehet baj” – mondta el Mádia Vivi, akinek  a kisfia születése utáni nehéz időszak jó tanulópénz volt, azóta sikerült megvalósítania, amiről beszél.  

Nézd meg Mádai Vivient, hogyan tündökölt a gálán: 

 A dekoltázsáról még külön kép is készült: 

Mádai Vivien mindenkivel kedvesen beszélgetett, és nagy megtiszteltetésnek érezte a díjat, amit igyekszik a jövőben is megszolgálni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top