TV-sztárok

Miló Viki súlyos betegségéről vallott

A világbajnok bokszolónál 3 alkalommal találtak rosszindulatú elváltozást, és hétszer végeztek rajta beavatkozást. 2009-ben diagnosztizálták nála először a basaliomát, megműtötték, később viszont kiújult nála a betegség. Viki könnyeivel küszködve elárulta, hogy kivel tudatta először a rossz hírt, és azt is, hogyan küzd a kór ellen.

Miló Viki évek óta harcol a rákkal, de kilenc év után most először tünetmentes. A bokszolónő beszélt a kezdetekről, arról, hogyan diagnosztizálták, majd a kezelésekről és a gyógyuláshoz vezető útról. „Találtam magamon egy piros foltot, ami leginkább szúnyogcsípésre emlékeztetett. Elmentem orvoshoz, aki ekcémát diagnosztizált – adott egy kenőcsöt, hogy kenegessem. Nos, másfél évig kenegettem, de nem történt változás” – kezdte Joshi Bharatnak Miló Viki. 

„Egy kontrollvizsgálatra mentem vissza a plasztikai sebészemhez, ő vette észre. Kérdezte, hogy mióta van rajtam, mondtam, hogy már másfél éve. (…) Behívott egy bőrgyógyászt, aki egyből megállapította, hogy ez sajnos szerinte basalioma. Két hét múlva megjött az eredmény, hogy ez igenis rosszindulatú daganat” – mondta a Fem3-on a bokszolónő. 

Legutóbb decemberben diagnosztizáltak egy basaliomát, egyből meg is műtöttek. Most pedig háromhavonta járok vizsgálatokra

– folytatta Miló Viki, aki lelki megpróbáltatásairól is beszélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top