TV-sztárok

Kiderült, hová megy nászútra Harry herceg és Meghan Markle

A kanadai Jasper Nemzeti Parkra esett a választásuk, amelyet egyszerűen csak „kanadai paradicsomként” emlegetnek.

A TMZ megtudta, hová készül nászútra Harry herceg és újdonsült felesége, Meghan Markle. A hercegi pár a hírek szerint a kanadai Jasper Nemzeti Parkba utazik, ahol a beszédes nevű The Royal Retreatben, vagyis a „Királyi Menedék”-ben szállnak majd meg.

A kanadai paradicsomként is ismert természetvédelmi övezetben található, csaknem 600 négyzetméteres szálláshelyen korábban is járt már a brit királyi család több tagja: VI. György brit király és Erzsébet királyné például 1939-ben szállt meg itt, II. Erzsébet és Fülöp herceg pedig 2005-ben. De olyan hírességek is vendégeskedtek itt, mint például Anthony Hopkins, John Travolta és Bill Gates. 1954-ben Marilyn Monroe és Robert Mitchum itt forgatta A folyó, ahonnan nincs visszatérés című westernfilmet.

A hírek szerint a fényűző lakosztályt Harry herceg és Meghan Markle érkezése előtt a hercegi pár igényei szerint fogják felszerelni. Érkezésükkor a kanadai és a brit hatóságok gondoskodnak majd a friss házasok biztonságáról.

A Jasper Nemzeti Park: nem véletlenül hívják kanadai paradicsomnak (Fotó: Wikipédia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top