TV-sztárok

II. Erzsébet igazi királynő módjára érkezett unokája, Harry herceg esküvőjére, Fülöp is vele van

II. Erzsébet királynő is megérkezett unokája, Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére. Noha eddig kétséges volt a megjelenése, csípőműtétje ellenére Fülöp herceg is ott van a felesége oldalán.

A tradícióknak megfelelően utolsóként megérkezett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére II. Erzsébet angol királynő is. Az uralkodó virágmintás ruhában és citromzöld kabátban, valamint hozzáillő kalapban jelent meg unokája nagy napján.

 

Az idén 34 éves Harry herceg – Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája – és a 37 éves amerikai színésznő, Meghan Markle eljegyzését november végén jelentették be. A Buckingham-palota – a királynő első számú londoni hivatala és rezidenciája – május 12-én közzétette a finom kidolgozású pergamenre cirkalmas, régi angolsággal írt, kézírásos jóváhagyó okmányt, amelyet a 92 éves uralkodó saját kezűleg írt alá, és pecsétjével is ellátta.

Kérdéses volt, hogy az esküvőre II. Erzsébet királynőt elkíséri-e férje, Fülöp herceg, aki nemrég csípőműtéten esett át, de végül természetesen ő sem hagyta ki a nagy eseményt, ott van a felesége oldalán.

harry herceg, eskuvo, ii. erzsebet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top