TV-sztárok

Fluor Tomi elárulta, miért nincs barátnője

Fluor Tomi már jó ideje szingli. Azt mondja, ez azért lehet, mert a karriert mindig a magánélete elé helyezi, ami nem biztos, hogy jó.

Fluor Tomi nagy partiarc, bár az utóbbi időben sokat komolyodott. Arra egyelőre mégsem tudja elszánni magát, hogy tartós kapcsolatot alakítson ki valakivel. Többször vallott már szerelmet, de mindegyik viszonyának vége lett, mert általában a karriert választotta, amit szerinte nagyon kevesen tudnak tolerálni, bár ezen ő egyáltalán nem lepődik meg. 

„Volt azóta egy elég hosszú kapcsolatom, ami aztán véget ért” – mondta Fluor Tomi Joshi Bharatnak.

Ehhez az életformához kevesen tudnak asszisztálni. Amikor elindulok koncertezni és 20 nap alatt egyet vagyok otthon, ahhoz tolerancia kell. Nehezen engedem el a szakmaiságot a magánéletemmel szemben, nálam mindig győz a karrier. (…) Ezzel bebiztosítom a jövőmet. Jó odabújni a koncert után, és kell egy olyan támasz, aki sokat ad lelkileg, ráadásul én nagyon szeretek szerelmes lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top